oddaljena podporaPovezujemo namizja, povečujemo učinkovitost.

Zanesljivo, varno in učinkovito dostopajte do oddaljenega namizja
s sistemom za oddaljen dostop in spletno podporo preko interneta.


e-panel-izobrazevanje
Predstavitev uporabe za izobraževanje
e-panel-servis
Predstavitev uporabe v servisu
  • dostop do večih namizij s pomočjo naprednih vmesnikov kjerkoli na svetu

  • klepet v živo z obiskovalci vaših spletnih strani s proaktivnimi vabili na klepet

  • samodejno  beleženje časa in obračun opravljenih storitev preko e-panela

e-panel preko varnih zaščitenih povezav zanesljivo poveže oddaljeno namizje z vašim. Preko sistema e-panel se lahko sočasno povežete na poljubno število oddaljenih namizij. Na oddaljenem namizju lahko s sistemom e-panel opravljate delo ali podporne storitve. E-panel podpira tudi ponovni zagon računalnika, odjavo ali prijavo uporabnika v računalnik, ponovni zagon v varni način, ponovni zagon seje, pogovor z uporabnikom in še in še.

Imejte popoln nadzor
nad prijavljenimi sejami

preko e-panel spletnega vmesnika lahko spremljate vse trenutno povezane seje oddaljenih namizij, njihovo stanje, stanje povezav in vso zgodovino interakcij s sejami.

Z vmesniki oblikovanimi po vaših željah do namizij vaših strank

E-panel vam lahko oblikovno priredimo po vaših željah. Personalizirate si lahko tako spletni obrazec za prenos, kot tudi preneseno aplikacijo, s katero ima kontakt vaša stranka med spletno podporo. S sistemom e-panel imate možnost da se ekran oddaljenega namizja zatemni med vašim delom, kot tudi ne. Pogovorite se s stranko v prikupnem spletnem klepetu.

Uporabljajte preverjeno
spletno podporo

E-panel je plod razvoja in rešitev za dejavnost spletne pomoči, servisa, učenja in pomoči na daljavo. Razvija se s pomočjo zahtevnih IT strokovnjakov, ki vsakodnevno uporabljajo rešitev v najzahtevnejših okoljih, ter aktivno sodelujejo pri razvoju podpore.