servisPreprosto poskrbimo da vaš operacijski sistem teče gladko in brez napak.

Popravimo, obnovimo, zamenjamo, vgradimo različne dele strojnega dela računalnika, hkrati namestimo novo programje, naredimo pregled za viruse ali preprosto poskrbimo da vaš operacijski sistem teče gladko in brez napak.

 

 

 


Hitro in učinkovito!
Vzdrževanje sistemov, odprava napak na terenu

Dobavimo, namestimo, popravimo, pa naj si bo usmerjevalnik doma ali informacijski sistem velikega podjetja. Poskrbimo za vaše naprave.
Ponašamo se z odličnim odzivnim časom (nujni primeri takoj, ostalo po dogovoru s stranko), ki vedno reši vašo računalniško zagato.
Skrbimo za delovne postaje , strežnike , tiskalnike, mrežno opremo in ostalo računalniško opremo.
Izgradnja komunikacijskega omrežja

Poskrbimo za napeljavo kablovja, namestimo in prilagodimo akrivno mrežno opremo (usmerjevalniki, omrežna stikala, brezžični prehodi ..),
integriramo varne povezave v vaše delovno okolje in vas pripravimo za neprekinjen pretok podatkov med enotami vaše skupine.

Hkrati poskrbimo za vašo varnost in omogočimo da vaša zasebnost res ostane samo vaša.

Gradnja / upravljanje naprednih rešitev

Vaš dom ali podjetje opremimo z strežniki in platformo (Microsoft, Linux) po vaši meri.
Poskrbimo da je vse pripravljeno za vpeljavo naprednih rešitev (VPN, VoIP, Strežniki, CRM , MS Exchange i.t.d.) bodisi s osebnim obiskom ali prek oddaljene podpore,
poskrbimo da bo vaše podjetje pripravljeno za najnovejše informacijske izzive, ter mu zagotovimo operativnost in gladek pretok informacij.


Cenik storitev


Servisna ura Strokovna ura Ekspertna ura
35€ 50€ 80€