Celostne spletne oglaševalske akcije

Naj vam oglaševanje na spletu ne predstavlja izziva ali stresa.

 

 

Za vas bomo našli najboljšo pot do uspešne spletne oglaševalske akcije. V sodelovanju s podjetjem iPROM in njihovimi strokovnjaki, vam lahko vedno najdemo najboljšo in cenovno ugodno rešitev za največjo učinkovitost promocije vašega podjetja. Za oglaševanje na spletu Vam lahko ponudimo širok nabor možnega oglaševanja. Od oglaševanja na najbolj priljubljenih spletnih iskalnikih, socialnih omrežjih pa vse do oglaševanja na novičarskih portalih in drugih spletnih medijih. Poskrbeli bomo, da bodo doseženi željeni cilji in primerna ciljna publika.

 

 

Seo optimizacija spletnih strani

SEO (search engine optimization) oziroma v slovenskem jeziku optimizacija za iskalnike.

Je ena izmed pomembnejši stvari pri izvedbi spletne strani, saj želimo čim večji in čim bolj učinkovit doseg spletne strani, predstavitve ali spletne trgovine.

Slednje pa lahko dosežemo le s kvalitetno optimizacijo spletne strani za kar lahko v celoti poskrbimo v našem podjetju. Tako se vam ne bo potrebno ukvarjati s procesi, ki so potrebni za kvalitetno optimizacijo.

 

Od tehničnega dela optimizacije pa do mukotrpnega izbora pravih besed v besedilu.

Optimizacija za iskalnike je lahko zelo kompleksno in naporno opravilo. Poskrbeli bomo, da bodo vsa potrebna opravila opravljena pravočasno, v skladu z najnovejšimi iskalniki in predvsem brez nepotrebne izgube vaših živcev in časa.