Kvalitetno vzdrževanje vaše IT infrastrukture je bistvenega pomena za nemoteno delovanje sistema.
Rutinske posodobitve programske in strojne opreme, redna čiščenja in optimizacije sistema poskrbijo, da je vaš sistem odziven, varen in dosegljiv 24 ur na dan. Z rutinskimi pregledi lahko pravočasno predvidimo odpoved posamezne komponente in poskrbimo za pravočasno zamenjavo. Z dogovorjenim odzivnim časom, si zagotovite rešitev težave v najkrajšem možnem času. Le z rednim vzdrževanjem lahko zagotovite optimalno in zanesljivo delovanje vaših sistemov in nemoteno delo vašega podjetja, ter si tako prihranite čas, stres in skrbi, kateri so ponavadi redni spremljevalci večjih strojnih ali programskih okvar.

Vzdržujemo tako sisteme Windows , kot tudi Linux. Ponujamo pa tudi učinkovite rešitve s področja virtualizacije, tako da bodo vaši sistemi optimalno porazdeljeni.

V sklopu vzdrževanja strankam nudimo tudi uporabo spletnega skrbnika.

Spletni skrbnik je orodje, s pomočjo katerega lahko oddajate servisne zahtevke, naročate potrošni material, zahtevate ponudbo za opremo ali storitev...

Spletni skrbnik vas preko elektronske pošte avtomatsko obvešča o spremembahvaših zahtevkov in vam omogoča enostavno in učinkovito komunikacijo z našim osebjem.

e-panel podpora
Z oddaljeno pomočjo tipa e-panel, poskrbimo za najkrajši odzivni čas in zmanjšanje stroškov poti.